top of page

Platforma pedagogică

Platforma pedagogică: Text
Platforma pedagogică: Notre objectif

Formare la distanță

Oferta de formare a CDS este structurată, fundamental, potrivit cerințelor învățământului la distanță. Activitatea de formare și de comunicare, precum și o parte din evaluare, sunt realizate online: prin intermediul unui program de videoconferință pentru întâlnirile în direct și pe platforma pedagogică a CDS (Moodle) pentru toate activitățile asincrone.

Online%20Learning_edited.jpg

Platforma pedagogică Moodle

Platforma pedagogică este disponibilă la adresa moodle.teologie.eu. Fiecare persoană înscrisă la activitățile CDS (profesor sau student) deține un cont pe platformă, personal și securizat cu parolă. Acest cont este creat după înscrierea administrativă la un program de studii. Odată ce această înscriere a fost validată, Secretariatul vă va transmite coordonatele necesare conexiunii la platformă (identifiant și parolă). Acest cont este unic pentru fiecare utilizator.

Platforma pedagogică: Notre objectif

Consultare în direct și ulterior

În momentul conectării la platformă, fiecare student va regăsi programul sau lista programelor de studiu la care s-a înscris. Pentru fiecare întâlnire în direct, linkul de conectare va fi indicat pe platformă. Transmisiunile în direct vor fi apoi înregistrate și puse la dispoziția tuturor studenților în fiecare spațiu de curs. Tot pe platformă studenții pot trimite lucrările scrise și pot discuta cu profesorii (în direct sau prin forumuri). De asemenea, un mesaj de rapel este trimis automat de pe Moodle cu 12 ore înaintea unei întâlniri în direct.

Platforma pedagogică: Notre objectif
bottom of page